SAADET BURSA; Doğal Afetlerden Ders Almayan İktidar Şatafata Demir Attı!

“Bursa fay hatlarının yanında doÄŸal afetlerinde merkezi haline geldi.” sözler Saadet Parti Bursa Ä°l BaÅŸkan Yardımcısı Taner KeleÅŸ’e ait. Taner KeleÅŸ; il merkezinden geçen 3 fayın 700 bin vatandaşın direkt..

SAADET BURSA; Doğal Afetlerden Ders Almayan İktidar Şatafata Demir Attı!
Atlas International Group

“Bursa fay hatlarının yanında doÄŸal afetlerinde merkezi haline geldi.” sözler Saadet Parti Bursa Ä°l BaÅŸkan Yardımcısı Taner KeleÅŸ’e ait. Taner KeleÅŸ; il merkezinden geçen 3 fayın 700 bin vatandaşın direkt ikametgahlarından geçtiÄŸini belirterek; “6 ÅŸubat depreminin daha yaralarını saramadığımız 31 mart 2024 Mahalli Ä°dareler Seçimlerinin ertesindeki bugünlerde 18 saat aralıksız yaÄŸan yaÄŸmur heyelan tehlikesini tetikledi. BuÄŸulu gözlerle baktığımız gecenin sabahında 31 Mart gecesi deÄŸiÅŸen ve iktidarı derinden sarsarak gerileten seçimler sonucu koltuklara oturan isimlerin tabiatın hırçınlıklarına hazır olmadıklarını gösteren doÄŸa dışı olaylarla yüz yüze geleceÄŸimiz zamanların arifesinde yaşıyoruz. Bursa’yı ayaÄŸa kaldıracağız diye gelenlerin belediye yönetimlerinde 20 yıl boyunca adeta hınç aldığı bu payitaht topraklarının bu saat sonra korunması temennimiz. Ardahan’ın Göle ilçesine baÄŸlı Büyükaltunbulak köyünde mera ve tarım arazisi niteliÄŸindeki yaklaşık 2 milyon metrekarelik arazide maden ruhsatı verildi. TMSF’nin el koyduÄŸu Koza Altın Ä°ÅŸletmeleri tarafından bölgede açılması planlanan altın ve bakır madeni için geçtiÄŸimiz Aralık ayında ÇED süreci baÅŸlatıldı. Yöre halkının hayvancılık yaptığı meralar ve yüzey suları madencilik tehdidi altında. Bu sadece yaÅŸanan doÄŸal afetlerden bile ders alamayanların, ranttın gözleri bürümüş olduÄŸu iktidarın tek bir açmazı deÄŸil. Ä°znik’te göl kenarına kimin ne için neyin karşılığında verdiÄŸi belli olmayan izinle tarımsal sulamanın tehlikeye gireceÄŸi tesis 2 yıl içinde faaliyete geçirilecek. Oysa ki; önümüzdeki 3,5 yıl içinde Bursamızın nüfusu 5 milyona dayanacak. Ä°nsanların temiz su ihtiyaçları olmak üzere temiz gıda ihtiyaçları da yeni dönemde öteleniyor. 22 yıllık iktidarın milletvekillerinin ıstokozla beslendiÄŸini yedi düvele aymazca bağırarak ilan ettiÄŸi günümüzde ana muhalefetin 20 yıl sonra oturabildiÄŸi yerel emanetçi koltuklarına bakış açıları farklı olmalı ve merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yaÅŸarken bizlere Milli Görüşçülere miras olarak bırakmış olduÄŸu “Allah’tan (hakkıyla) sakının ve (rızkınızı) ararken güzel yollarla arayın. Helâl olanı alın, haram olanı terk edin.” sözleri onlarında yaÅŸam felsefesi olmalıdır.” dedi.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.