Dilan Polat’tan ‘hamilelik’ iddialarına yanıt

EÅŸi Engin Polat’la birlikte kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat’ın hamile olduÄŸu için sık sık bayıldığı iddia edildi. Cezaevinde Polat’ın görüşüne giden kendisi gibi fenomen olan arkadaşı Canan Toprak iddialara yanıt verdi.

Dilan Polat’tan ‘hamilelik’ iddialarına yanıt
Atlas International Group

Geçen haftalarda eÅŸi Engin Polat’la birlikte kara para aklama iddiaları nedeniyle tutuklanan Dilan Polat’ın cezaevinde sürekli tansiyon problemi yaÅŸadığı, sık sık bayıldığı öne sürüldü.

Polat’ın hamile olduÄŸu için rahatsızlandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

SOSYAL MEDYA FENOMENÄ° ARKADAÅžI CEZAEVÄ°NE GÄ°TTÄ°

Polat’ın kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan arkadaşı Canan Toprak cezaevinde görüşe gitti.

Toprak, “hamilelik” iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

“DÄ°LAN HAMÄ°LE DEĞİL”

Toprak şunları söyledi:

“Bugün Dilan’la avukat arkadaşımız Gözde görüştü. Öncelikle ÅŸunu tekrar belirteyim; Gözde, Dilan’ın veya benim avukatım deÄŸil sadece arkadaşımız. Dünden beri içim içime sığmıyordu, bir huzursuzluk vardı, giremesem bile yanına, oraya gidebilmek bile bana iyi geldi… Biz isimlerimiz yazılmadan giremediÄŸimiz için de, arkadaşımızın avukat olması sebebiyle, yasal iznini kullanıp ziyaret edebildi. Beni sevenlere, soranlara sevgilerimi yolluyorum, dualarından eksik etmesinler beni, çocuklarımı çok özledim demiÅŸ. Ä°lk günlere göre biraz daha iyi durumdaymış evet yani ‘magazinin günde 15 kez hastaneye yatırdığı’ gibi durumlar yok. Hamile de deÄŸil Dilan tekrar belirtiyorum.”

“ÇOK ÃœZGÃœN, ÇOK KIRGIN”

“Tabi ki çok üzgün, çok kırgın, bu iyi olma halinden kastımız hiçbir ÅŸey yok gibi davranıyor demek deÄŸil. Ancak o hayatta öyle zorluklar ve acılar yaÅŸadı ki, bu ilk deÄŸildi… Bir de benim için söylediÄŸi kıymetli sözleri var onlar da bana kalsın… Ama bir güzel haberle döndük çok şükür, ismimi yazdırdık, Allah’ın izniyle bu hafta ziyaret edebileceÄŸim Dilan’ımı. Son güncelleme bu ÅŸekilde. Lütfen baÅŸka yerlerde yazanlara inanmayın ya da inanacaksanız da bana sormayın.”

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.